Erkende Uitlaatservice

Dogs & Go is een erkende hondenuitlaatservice. Een erkende hondenuitlaatservice moet aan hoge eisen voldoen op het gebied van dierenwelzijn, algemene veiligheid en inzicht in hondengedrag om op een verantwoorde en veilige manier meerdere honden tegelijkertijd uit te kunnen laten. Door met kleine groepen van maximaal 7 honden te lopen kan uw hond heerlijk rennen, spelen en ravotten en kan ik goed overzicht houden. Ik kan uw hond de aandacht geven die hij op dat moment nodig heeft. Bij Dogs & Go staan veiligheid en plezier voor uw hond en de overige bezoekers in de gebieden waar wij lopen voorop.

Intake-/kennismakingsgesprek.

Nadat het eerste contact is gelegd, per telefoon of per e-mail, maak ik met u een afspraak voor een gratis intake-/kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maak ik kennis met u en uw hond in zijn eigen omgeving. Ik maak gebruik van een vragenlijst en u kunt natuurlijk ook vragen stellen. Naar aanleiding van het gesprek kunnen we nog besluiten een proefwandeling te maken of kunt u zich aanmelden bij Dogs & Go. U ontvangt vervolgens een Uitlaatovereenkomst en de Algemene Voorwaarden van Dogs & Go. Zo nodig stellen we een Sleutelcontract op. Nadat ik alle documenten, door u ondertekend, retour heb ontvangen en de betaling is verricht kan uw hond mee met de groepswandelingen.

Proefwandeling.

Als we besluiten een proefwandeling te maken, neem ik uw hond alleen en aangelijnd mee op een wandeling en bekijk ik hoe uw hond reageert op andere honden, op mensen en op zijn omgeving. Na de proefwandeling bespreek ik met u hoe de wandeling verlopen is en besluiten we of de hond mee kan met de groepswandeling of dat een individuele wandeling geschikter is. U ontvangt vervolgens een Uitlaatovereenkomst en de Algemene Voorwaarden van Dogs & Go. Zo nodig stellen we een Sleutelcontract op. Nadat ik alle documenten, door u ondertekend, retour heb ontvangen en de betaling is verricht kan uw hond mee met de groepswandeling of de individuele wandeling.

Groepswandeling.

Uw hond wordt op de afgesproken dag en tijd opgehaald met een speciaal ingerichte bus. Deze bus is voorzien van stevige benches (kooien) voor uw hond, een stroeve ondergrond en ventilatie. Water en een EHBO-kit ontbreken natuurlijk niet en elke hond heeft zijn eigen bench. Gaat uw hond voor de 1e keer mee dan laat ik uw hond aangelijnd meelopen. De groep en uw hond kunnen dan aan elkaar wennen en ik kan bekijken hoe ze op elkaar reageren. Dogs & Go is een kleinschalige hondenuitlaatservice voor maximaal 7 honden, zodat de reistijd kort is. Uw hond wordt ruim 1 uur, onder deskundige begeleiding, uitgelaten in gebieden waar het voor de honden veilig is om los te lopen. Na de wandeling breng ik uw hond moe en voldaan, zo schoon mogelijk en handdoekdroog weer thuis, en kan hij lekker slapen totdat u weer thuiskomt.

Bij thuiskomst de hond schoon water of eventueel eten geven doe ik graag!

Neem Contact  op.